Tennislessen

Onze tennistrainer Pieter Moors stelt zich graag even voor ! 

pastedGraphic.png

Ik ben Pieter Moors, 63 jaren jong of oud zo u wilt en woon nu ruim 3 jaar in Deventer met mijn vrouw Marja. Geboren en getogen in het Brabantse Gemert. Na wat omzwervingen (Berkel Enschot, Zwitserland, Amsterdam, Zwaag, Bovenkarspel, Apeldoorn) ben ik uiteindelijk in Deventer beland. Op mijn 11e begonnen met tennis en dat doe ik tot de dag van vandaag. Het was een wens om daar mijn beroep van te maken, maar helaas kon dat in mijn jeugd niet. Maar mijn wens is uiteindelijk toch uitgekomen in 1998. Dit jaar ben ik 25 jaar als tennisleraar actief. Niet fulltime, maar naast mijn werk bij verschillende verenigingen.

Sporten vind ik belangrijk en ik vind het uitdagend om mensen, jong en oud – valide en mindervalide -enthousiast te krijgen om te gaan sporten. Zeker als het voor de tennissport is. Ik heb ook als vrijwilliger gewerkt voor de Esther Vergeer Foundation. De EVF zet zich o.a. in om kinderen met een fysieke beperking enthousiast te maken voor sport en in het bijzonder voor tennis. Ik heb ook de applicatie rolstoeltennis gevolgd en geef training aan kinderen in Apeldoorn. Daarnaast werk ik samen met het Nationaal Ouderenfonds voor Oldstars, een speciaal programma voor ouderen om te bewegen, met tennis als hulpmiddel en om sociale contacten op te bouwen. Dat doe ik ook in Twello bij TC de Schaeck en bij TV de Maten in Apeldoorn.

Ik werk sinds 2017 samen met Mark Verra uit Apeldoorn onder de naam Tennisagent. Ik kijk uit naar een leuke samenwerking en kennismaking met de leden van de vereniging.

Trainingsdagen: maandag- dinsdag- en vrijdagavond. Overdag in overleg. Vrijdag overdag niet beschikbaar.

Tarieven zijn te vinden op https://tennisagent.eu/tarieven/.

Tot gauw op of rond de tennisbaan.

Mijn telefoonnummer: 06-12385526

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer

KVK-nummer

40650081