Rally voor een Reden

05 april 2024


Wij, studenten van het 2e leerjaar op het Saxion zijn uitgedaagd een evenement op te zetten voor het goede doel. Samen met De Schapekolk gaan wij dan ook een tennisevenement organiseren voor het goede doel KWF. Hierbij hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. 

Op zaterdag 15 Juni hopen we dan ook zoveel mogelijk leden van De Schapekolk en ook buitenstaanders te ontvangen. Het toernooi zal om 10 uur s ‘ochtends beginnen. Wij verzorgen een gezellige dag waarin wordt getennist maar ook zeker ruimte is voor gezelligheid in de kantine. Ook zal er een loting plaatsvinden waarbij leuke prijzen te winnen zijn! Het duurt dus nog eventjes voordat we een balletje met zijn allen kunnen gaan slaan maar de inschrijving is vanaf vandaag geopend! Deel dit gerust met familie en vrienden want iedereen is welkom!

Je kunt jezelf inschrijven via de e-mail [email protected]. Het is een dubbel toernooi dus schrijf je in als duo! Er zal ruimte zijn 72 deelnemers die aan de hand van niveau worden ingedeeld. Benoem dus duidelijk in de E-mail op welk niveau je speelt. Mocht je geen niveau hebben kan je jezelf ook aanduiden als bijvoorbeeld beginner of gevorderd. Voor het goede doel moet uiteraard geld worden ingezameld. Daarom zal er bij inschrijving een kleine bijdrage van 10 euro per persoon in rekening worden gebracht. Als u bent ingeschreven zult u een nieuwe mail ontvangen waarin staat hoe en waar het geld naar over moet worden gemaakt. Let op! Inschrijven kan tot en met 7 juni. Verder informatie als speeltijden en groepsindeling zal in de loop van tijd volgen.

Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

RallyvooreenReden

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer

KVK-nummer

40650081