Maak kennis met ... onze nieuwe ballenmachine!

30 juli 2023


  Verhoog je Tennisgame naar ongekende   hoogtes met onze nieuwe ballenmachine!

Sinds juli hebben we een geweldige toevoeging aan onze club waar we ontzettend trots op zijn, de ballenmachine! Of je nu een beginnende tennisser bent die zijn of haar slag wil verbeteren of een doorgewinterde speler die zijn precisie en uithoudingsvermogen wil verfijnen, deze machine staat voor je klaar om je spel naar ongekende hoogtes te tillen.

Eindeloze rally's zonder onderbreking!
De ballenmachine is jouw persoonlijke partner op het tennisveld, die jou een continue stroom van ballen levert, zodat je je techniek kunt perfectioneren, of je volleys en je groundstrokes kunt verbeteren.
De machine biedt een breed scala aan trainingsprogramma's, zodat je je vaardigheden op verschillende gebieden kunt ontwikkelen. Van basisslagen tot geavanceerde technieken, je kunt jezelf uitdagen en jezelf naar nieuwe hoogtes tillen. Of je nu je backhand wilt perfectioneren of je voetenwerk wilt verbeteren, de ballenmachine is de ultieme partner die je helpt je doelen te bereiken.

Regen
We begrijpen dat het weer soms onvoorspelbaar kan zijn en dat regen onze plannen kunnen verstoren. Maar laat dat je niet tegenhouden! Tijdens regenachtige dagen en natte weersomstandigheden blijven we onze passie voor tennis delen, zelfs als we de ballenmachine even moeten laten rusten. En wanneer de zon terugkomt, staan we klaar om weer vol energie en enthousiasme aan de slag te gaan met de ballenmachine.

Kosten
Om onze club te ondersteunen met de aanschaf van de machine zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de ballenmachine. Per half uur zijn de kosten 5,- die je kunt voldoen bij de kassa van ons clubhuis.

Voor het gebruik van de ballenmachine werken we met een clubje vrijwilligers die jouw helpen met het opzetten van de ballenmachine voor de training die je graag zou willen doen, zij kunnen jou hiermee ook adviseren.

Via deze link kan je zien op welke momenten de mogelijkheden er zijn om op de ballenmachine te trainen.

Laten we samen groeien en genieten van geweldige tennis ervaringen met onze fantastische ballenmachine.

Tot snel op het veld!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer

KVK-nummer

40650081