Tenniskids Alles-in-1

Tenniskids Alles-in-1 Lidmaatschap

Tenniskids is hét KNLTB-tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Binnen Tenniskids wordt gebruik gemaakt van een opbouw in 3 fases die worden uitgedrukt in drie kleuren: Rood, Oranje en Groen. Lesmateriaal voor uitdagende trainingen en een gevarieerd wedstrijdaanbod maken onderdeel uit van Tenniskids. Ga voor meer informatie over programma-opbouw binnen Tenniskids en Tenniskids in het algemeen naar de KNLTB website via deze link.

 

TennisKids Alles-in-1 pakket

Met ingang van seizoen 2020 start TC De Schapekolk met het Tenniskids Alles-in-1 lidmaatschap voor de kinderen die tennissen in de fases rood, oranje en groen. (Leeftijd ongeveer tussen de 4 en de 12 jaar). De Schapekolk sluit zich hiermee aan bij het KNLTB-beleid om tennis als een volwaardige sport aan te bieden aan kinderen en daardoor meer te betrekken bij de sport. 

Door het Tenniskids Alles-In-1 lidmaatschap krijgen kinderen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid vaker te tennissen dan alleen het volgen van tennisles. 

 

Het Tenniskids Alles-in-1 pakket voor de 2e helft 2020 bevat het volgende: 

 • Lidmaatschap TC De Schapekolk 
 • KNLTB-lidmaatschap 
 • Jaarprogramma waarin opgenomen:
  • 10 trainingslessen van de clubtrainer in het najaar 
  • Deelname aan de najaar competitie van de KNLTB
  • Deelname aan Clubkampioenschappen en Open Jeugdtoernooi 
  • Alle activiteiten georganiseerd door de Jeugdcommissie 
 • TC De Schapekolk T-shirt 

Dit lidmaatschap kent een Alles-in-1 prijs waarbij uw kind mee kan doen aan alles wat TC De Schapekolk te bieden heeft.

Meer informatie over de fases Rood, Oranje en Groen van het Tenniskids programma vind je op de KNLTB website via deze link.

Alles-in-1 Flyer.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer