Verslag najaarscompetitie 2021

26 november 2021

Gelukkig hebben we in het tweede gedeelte van 2021 vrij veel kunnen tennissen. Ondanks dat er enkele toernooien en competities geen doorgang konden vinden, konden de wedstrijdliefhebbers toch nog een redelijk aan de bak. En met resultaat, enkele leden wisten op toernooien finales te bereiken en zelfs te winnen. Daarnaast werd er aan de niet zo gewilde najaarscompetitie toch met succes deelgenomen.

Voor het eerst weer jeugd op zondag, maar erg jammer allebei erg zwaar ingedeeld. Onze jongens onder 14 verloren alles, maar er werden ook 3 winstpartijen gescoord. De dames onder 17  wonnen slechts 1 partij. Wij vinden het toch een compliment waard voor de aanstormende jeugd, enthousiast meedeed, ondanks dat zij tegen zeer sterke spelers (zelfs 6-categorie) moesten aantreden en toch danig van partij gaven. Onze spelers waren bijna allemaal beginners, maar hebben zich kranig geweerd.

Heren 50 plus op de donderdag werden verdienstelijk 3 met maar 1 verlies partij. De heren 35+ op vrijdagavond hadden het zwaarder en moesten door blessures putten uit een groot aantal invallers, maar desondanks werd er gemiddeld 1 ½ wedstrijd van de 4 gewonnen. De 7-de plek vertekend daarom ook iets omdat de nummer 3 maar 4 punten meer had.

De vrijdagavond dames zijn winnaar geworden van de achtervolgers groep, 3-de. De twee koplopers waren voor de andere teams te sterk.

De heren 17+ dubbel op zaterdag hadden dit jaar niet veel geluk. Veel blessures en “net niet”-wedstrijden, maar toch veel plezier sloten zij de competitie dit jaar als hekkensluiter af. Maar dit betekend volgend jaar gaat het zeker beter.

De heren 17+ enkel/dubbel op zaterdag heeft het dit jaar voor elkaar gekregen, dat zij kampioen geworden zijn. In vaak erg gelijk opgaande wedstrijden wisten zij meestal aan het laatste eindje te trekken. Gedeeld met Colmschate op 1, maar door onderling resultaat toch beter en dus kampioen. Was wel jammer, dat een van de spelers zijn laatste wedstrijd verloor, ander had hij 100 % gescoord.

De nieuwe methode om teams te plaatsen op basis van gemiddelde rating van de spelers, geeft veel meer gelijkwaardige wedstrijden en plezier om een wedstrijd te spelen.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer

KVK-nummer

40650081