Inschrijven voorjaarscompetitie 2023

24 november 2022

De najaarcompetitie is ten einde en we moeten binnen korte tijd (voor vrijdag 23 december) al de nieuwe teams aanmelden voor de voorjaarscompetitie 2023. Zie voor de mogelijkheden op de site van de knltb: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie | Tennis
Jaarlijks doen er zo'n 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als, de mooiste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie.
www.tennis.nl

Afgelopen najaar hebben de teams goed gescoord en hierbij nog dank aan de invallers. Je kunt je weer per team inschrijven of individueel, want de bestaande teams kunnen best extra ondersteuning gebruiken.

Iedere vereniging bepaalt zelf aan de hand van het competitieaanbod in de regio (wij kiezen voor Overijssel), welke competitiesoorten er door de vereniging worden aangeboden passend bij de wensen van de spelers en het aantal beschikbare banen. Het aanbod van de bond kan voor onze vereniging gevonden worden op:https://www.tennis.nl/media/guzfun3t/aanbod-voorjaarscompetitie-2023-senioren-regionaal.pdf).

Even kort samengevat kennen we de volgende vormen (denk eraan er is verschil in leeftijdscategorie en spelsoorten):

  • Dames-competities op dinsdag/donderdag-ochtend, woensdag/vrijdagavond en zaterdag/zondag overdag;
  • Heren-competities op donderdagochtend, woensdag/vrijdagavond en zaterdag/zondag overdag;
  • Gemengd op woensdag/vrijdagavond en zaterdag/zondag overdag;
  • Voor de jeugd bestaat er de mogelijkheid om zaterdag (13-17), of zondag (alle jeugd) te spelen

We geven bij de Schapekolk de voorkeur aan:

  • Teams die op dezelfde ochtend/dag/avond spelen, ook in dezelfde competitieregio (district Overijssel) te laten spelen. Dit ivm het tegelijk thuis en uit spelen.
  • We vragen bij de bond aan of de teams tegelijk uit of thuis kunnen spelen. Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat het minder gezellig is als een team thuis speelt en de rest uit.

Je kunt aangeven dat je met een vast team wilt spelen, echter kom je iemand te kort geef dit dan aan. Maar ook als je interesse hebt om te spelen:

  • in een andere competitiesoort
  • op een andere dag
  • of vaker in de week (dit mag ook)
  • als je een aantal keren mee wil spelen (niet alle 5 rondes).

Kijk op de site van de KNLTB voor de speeldata (begin 2 april t/m 9 juni ): https://www.tennis.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2023-definitief.pdf

Geef je op voor 23 december 2023 d.m.v. het invullen en opsturen van het bijgevoegde inschrijfformulier naar [email protected] !

 Mvg,

Mark Zoetbrood

TCL & VCL.

Inschrijfcompetitie 2023.pdf

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer

KVK-nummer

40650081