Help mee onze banen in topconditie te houden!

22 november 2021

Eind volgend jaar (2022) gaan een aantal leden stoppen met de werkzaamheden rondom het onderhoud van de banen waaronder onze zeer gewaardeerde groundsman Joop.

Om de 4 nieuwe gravelbanen en de 2 provision banen goed te kunnen onderhouden zijn wij op zoek naar 3-5 mensen om mee te kunnen helpen binnen onze groep. Leuk werk voor (pre-)vutters en handige mensen om kleine klusjes en reparatie’s uit te voeren. De werkzaamheden worden veelal machinaal gedaan d.m.v. een min-tractor met o.a. sleepmatten, sleepnetten en diverse bezems, gravelschop en rubberhark.

Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens een baanrooster waarbij rekening gehouden wordt met de weeromstandigheden (niet bij regen) : 3 x per week 2,5 tot 3,5 uur - de groundsman is max 2,5 uur bezig, in principe op maandag, woensdag en vrijdag, maar andere dagen zou eventueel ook kunnen.

Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen die onder begeleiding van ervaren collega’s deze werkzaamheden willen verrichten om uiteindelijk een ervaren groundsman/vrouw of baanonderhoudsmedewerker te worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joop [email protected]

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer