"De Schapekolk”,  een jaartje verder!

21 oktober 2019


Hoezo, wat gaat het moeilijk? We kijken terug op een lekker tennisjaar. En dat ondanks de hele hoge temperaturen. 

Veel leden waren actief bezig en niet alleen om tegen de bal te slaan; allerlei commissies zetten zich in om continuïteit op te bouwen en dat ziet er positief uit. Wat hebben we een pracht accommodatie!

De onkruidploeg houdt het park mooi, de penningmeester let op de centen, de Hof van Salland regelt de kantine, Joop zorgt dat de banen er perfect bijliggen, de wervingscommissie mocht 20 nieuwe leden verwelkomen. Nieuwe leden, die warm worden onthaald zodat die zich snel thuis voelen op het prachtige park, de PR commissie vertelt overal dat ons park mooi en gezellig is. We hebben echte heerlijke gravel banen en er kan in de winter worden door gespeeld. De kantine wordt geregeld door de Hof van Salland en de koffie of het biertje wordt door charmante dames uit geserveerd. 

Aan de poort is een mooi bord geplaatst waarop de namen van de sponsoren staan vermeld. Wat zijn we hen dankbaar. Sommige sponsoren slaan een balletje mee en daardoor wordt interesse voor het lidmaatschap gewekt. We zijn in contact met meerdere bedrijven om te proberen hun personeelsbestand gezond en fit te houden door mee te rennen bij een gezellige tennis vereniging.

Er wordt les gegeven. Peter Everink brengt de beginners op een hoger niveau en mede dankzij de Gemeente kwam er een stimulerende actie op gang om ook de jeugd aan het tennissen te krijgen. In november vindt er een toernooitje plaats voor de beide basis scholen in Diepenveen,  “De Zonnewijzer” en “Het Slingerbos”. De schoolleiding staat heel positief achter deze actie want sporten brengt gezondheid en lol. En even weg van de smartphone is winst. De basisschool leerlingen krijgen nu een kans om tegen heel gunstige voorwaarden te kunnen spelen. 

De noodzakelijke vrijwilligers dienen zich spontaan aan. De club leeft en bruist! Dat bleek ook wel op de “Dames dag”. Zo’n 40 dames schreven zich in voor een heerlijk dagje tennis met een lunch en een drankje. Een heel gezellig gebeuren met vrolijke meiskes van diverse leeftijd. Het ging niet om de prijzen, het ging om het plezier en de onderlinge contacten. 

Meerdere groepjes spelen al dan niet op vaste momenten een partijtje en op maandag wordt er stevig gehusseld. Op meerdere ochtenden spelen wat heren op leeftijd; tennissen houdt ze jong!!   

Kortom: kom eens kijken en speel eens mee. Je kunt er heel lang plezier van hebben!

 

Groet Ben Bazen 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Jos Flierman 21-10-2019 17:49

Een erg leuk, maar bovenal positief verslag. Het geeft duidelijk de betrokkenheid weer van veel leden. (bestuursleden) met hun commissies. Hulde Ben voor dit mooie verslag.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 591 694

Sportpark Borgele

Bredenhorst 187
7414 HE Deventer