Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
13 aug. Onderling speelrecht Drijver's TC / Schapekolk
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_8591.JPG
IMG_8590.JPG
IMG_8589.JPG
Meest recente foto's
Onderling speelrecht Drijver's TC / Schapekolk
 Roel Hartman  Algemeen  14x gelezen

De afgelopen 1,5 jaar hebben wij vanuit de beide besturen en de werkgroep “samenwerking Drijver’s TC en de Schapekolk” gezamenlijk een aantal mooie stappen kunnen zetten in onze samenwerking. Tijdens de beide ALV’s is de ambitie over de gewenste samenwerking al nader toegelicht.

Met name op het gebied van onze jeugdleden zijn een aantal mooie successen geboekt. Beide verenigingen beschikken individueel over een aantal unieke eigenschappen. Zo moet gedacht worden aan het spelen op gravel bij de Schapekolk en de mogelijkheden van oa. wintertennis met onlangs prachtige vernieuwde LED verlichting bij Drijver’s TC.

Als besturen van beide parken zijn wij van mening dat wij deze faciliteiten onderling meer kunnen benutten richting onze leden met als doel om tennis in Noord Deventer onderscheidend en aantrekkelijker te kunnen maken.

Een vervolgstap hierin is dat wij de leden onderling, vanaf heden, de mogelijkheid bieden om op beide parken te kunnen spelen. Dit betekent dat zowel op Drijver’s TC en op de Schapekolk gebruik kan worden gemaakt van elkaars functionaliteiten.

Op dit moment zijn wij bezig om het on-line afhangen onderling mogelijk te maken. Zodra dit mogelijk is zal de communicatie hierover volgen.

Wij wensen alle leden heel veel speelplezier en zien uit naar een verdere samenwerking binnen de beide verenigingen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Drijver’s TC
Bestuur Schapekolk

zondag 13 augustus 2017, 15:33 uur
Baanbezetting 22 augustus
 Bridget Wiersum-de Leyer  Algemeen  10x gelezen

Beste leden,

Ivm vrouwentennisdag op dinsdag 22 augutus kan er niet recreatief getennist worden tussen 10 en 16 uur.

Met vriendelijke groet,

Dorris Doeven

zaterdag 12 augustus 2017, 11:16 uur
Parktoernooi 2017
 Bridget Wiersum-de Leyer  Algemeen  16x gelezen

Van donderdag 28 september tot en met zondag 1 oktober is het belangrijk om je agenda met dit tennistoernooi te vullen. Want alle leden, ook dagleden, nodigen wij uit voor een sportief en sfeervol Parktoernooi. Van donderdag t/m zondag worden er leuke partijen gespeeld. Op zaterdag is er een heerlijke feestborrel met heerlijke hapjes en kunnen we swingend onze avond beginnen. Neem ook een gezellige introducee mee voor de borrel. De wijze van aanmelding volgt binnenkort. Noteer je deze data alvast? We zien je graag dan. 

Voor vragen kan je contact opnemen met Alice Elshof, 06-23303589.

Crew: Alice Elshof, Esther Bernards, Edith Ridderbos en Hanneke Hollink

woensdag 9 augustus 2017, 22:25 uur
Vrouwentennisdag
 Bridget Wiersum-de Leyer  Algemeen  50x gelezen

Doe je mee aan de vrouwentennisdag op dinsdag 22 augustus?

Van 10.00-16.00 uur, kosten €5 pp incl eten en drinken.

Je kan je opgeven bij Henny de Jong 0570-592561 of Dorret Doeven 0570-592261.

dinsdag 18 juli 2017, 13:28 uur


Speciale aanbieidng : Maak Kennis Met Tennis
 Roel Hartman  Lid worden?  124x gelezen

Download het inschrijfformulier onder dit bericht, vul het in en stuur het op!


Download bestanden
Maak Kennnis met Tennis 106 KB (154x opgehaald)
vrijdag 5 mei 2017, 20:19 uur
Husselen weer van start
 Bridget Wiersum-de Leyer  Algemeen  113x gelezen
Elke maandagavond wordt er van 19.30 – 21.00 uur gehusseld op de banen 5 en 6. Ook dagleden kunnen op grond van een besluit van het bestuur hier aan meedoen. Als er toernooien zijn spelen we in principe niet. Heb je vragen bel ons. De “husselcommissie” bestaat uit Jos Kommerkamp (tel. 06-365 488 44), Jan Weggemans (tel. 0570-854 794) en Thea Oostewechel (tel. 0570-591 760) 
donderdag 6 april 2017, 08:45 uur
Toernooien 2017
 Roel Hartman  Toernooien  279x gelezen
In 2017 staan op ons park de volgende toernooien op het programma:
  • eendaags Senioren Plus Toernooi (SPT): 13 juli overdag
  • Thuisblijverstoernooi (open KNLTB-toernooi): 24 t/m 30 juli
  • Deventer Tennis Kampioenschappen DTK (open KNLTB-toernooi): 28 augustus t/m 3 september
  • 40+ toernooi (open KNLTB-toernooi): 11 t/m 17 september
Daarnaast vindt in het najaar het Parktoernooi plaats.
dinsdag 7 maart 2017, 09:18 uur
Bardienst planning 2017
 Bridget Wiersum-de Leyer  Algemeen  229x gelezen

Beste leden,

Op zaterdag 4 maart om 24.00 uur zal de bardienstplanner opengesteld worden voor het inschrijven van vrijwilligerswerk in 2017. Dit jaar hebben we gekozen om zoveel mogelijk taken en klussen in de planner op te nemen. Zoals besloten tijdens de ALV is het vrijwilligerswerk vastgesteld op 20 - 25 uur per lid (19-74 jaar) per jaar of 5 keer een bardienst. Bent u ouder dan 74 jaar en wilt u graag uw steentje bijdragen dan kunt u een mailtje sturen naar de bardienstplanners, bardienstplanner@schapekolk.nl

Het is de bedoeling dat degene die bardienst draait, maar toch niet kan, zelf vervanging regelt. Mocht u onverhoopt een keer voor een dichte deur staan, terwijl er bardienst zou zijn, dan kunt dit mailen aan de penningmeester@schapekolk.nl

Inschrijven is mogelijk voor :

  • bardienst : Alle ochtenden en avonden van doordeweekse dagen kunt u zich inschrijven. De planning loopt tot 1 oktober. In oktober en november worden geen bardiensten ingepland. U kunt dan zelf de bar openen en afsluiten volgens de afspraken gemaakt door het bestuur.
  • onderhoud en klussen op het park : Er zijn nog zes vrijwilligers nodig, als u zich opgeeft neemt de coördinator Herman Tijs contact met u op over de data wanneer het mogelijk is om de uren in te vullen. De bardienstplanners geven aan hoe u zich hiervoor kan aanmelden.
  • schoonmaken : Op de dinsdag en vrijdagochtend kunt u zich inschrijven voor schoonmaken, daarnaast op zaterdagochtenden tijdens de competitiedagen en de ochtenden tijdens toernooien.
  • bardienst of wedstrijdtafel tijdens toernooien en competitiedagen : Dit jaar kunt u kiezen om tijdens toernooien / competitiedagen voor bardienst of wedstrijdtafel in te schrijven. Dit vermelden we apart omdat het tijdens deze dagen drukker is. Wellicht vind u het leuk om zich juist dan in te zetten. Dit soort dagen zijn toch een beetje het visitekaartje van de club.

Verdere informatie over inschrijving volgt via de "Bardienstplanning". Op naar een nieuw sportief tennisseizoen!

Mocht u nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Hartelijke groet,

Marja Kokke & Nicole Teuwsen

woensdag 15 februari 2017, 08:01 uur
Husselen bij de Schapekolk op maandagavond
 Bridget Wiersum-de Leyer  Husselen  95x gelezen

Husselen bij De Schapekolk op maandagavond

Iedere maandagavond wordt er op twee banen van ons tenniscomplex gehusseld vanaf exact 19.30 uur (behalve als er toernooien zijn) tot 21.00 uur. Dagleden van de Schapekolk kunnen hier ook aan meedoen. Ook in de vakantietijd en tot het uiterste einde van het seizoen. Naast een vaste kern is er ook grote wisselende groep. Wij hopen dat ook veel oud-leden van Slagvaardig mee gaan doen. Door het husselen ben je er zeker van dat je op die avond altijd (tenzij de baan onbespeelbaar is) mensen ontmoet om mee te spelen. Op deze manier ben je er ook zeker van dat je op die avond kunt spelen en het is altijd weer verrassend met wie je speelt. Om het half uur worden de rackets tegen het net gezet en wordt een nieuwe indeling gemaakt. Op een avond kun je zo zo’n drie partijtjes van een haf uur spelen.

Het is waar, het zijn niet allemaal enthousiastelingen die op weg zijn naar deelname aan het Wimbledon-toernooi, maar het niveau is heel behoorlijk (omstreeks niveau 8). Het is een ideale manier om met ander leden in contact te komen, want veel leden spelen in vaste groepen en als je druk bent in je werk of niet zo veel tennisvrienden hebt omdat je nog andere dingen te doen hebt, is het husselen een mooie en gezellige activiteit. Ook hebben velen hier een partner gevonden voor één van de vele toernooien op ons park.

Op de site staat ook het husselreglement. Om het bestuur te ontlasten neemt de husselcommissie, bestaande uit Jan Weggemans, Jos Kommerkamp en Thea Oostewechel de organisatie van het husselen op zich.

Thea Oostewechel

Jos Kommerkamp

Jan Weggemans

zondag 1 januari 2017, 08:43 uur
Tennislessen 2017
 Bridget Wiersum-de Leyer  Algemeen  192x gelezen

Beste leden,

Met het besluit om te verhuizen naar het park Borgele is tevens de beslissing genomen om een (verdergaande) samenwerking met TC Drijvers op te starten.

Dit heeft al geresulteerd in het samen organiseren van een aantal activiteiten. Zeer recent is zijn de JC’s al samengevoegd en zal onze jeugd getraind gaan worden door Erik Annega, de trainer van Drijvers.

Deze samenwerking heeft helaas ook de consequentie dat we het contract met TennisAgent hebben opgezegd. In de afgelopen jaren heeft TennisAgent i.c. Mark Verra veel voor onze vereniging gedaan en wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd!

Dit betekent niet dat er door de senioren niet getraind kan worden want vanaf komend voorjaar zullen ook de trainingen voor de senioren verzorgd gaan worden door Erik Annega en zijn trainers; in de bijlagen zijn de verschillende mogelijkheden opgenomen als ook het inschrijfformulier voor de trainingen.

Deze trainingen zullen in principe op De Schapekolk worden gegeven.

Dus aarzel niet en schrijf je in (alleen of met een team) voor deze trainingen!

Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

Namens het bestuur van TC de Schapekolk

Robin Hollink en Marja Kokke


Download bestanden
Inschrijving Training 2017 34 KB (253x opgehaald)
Tennislessen senioren 2017 53 KB (211x opgehaald)
donderdag 29 december 2016, 16:15 uur
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Contact
 Husselen
 Kids
 Lid worden?
 Onze sponsoren
 Openingstijden TC Schapekolk
 Toernooien
 Training
 Vacaturebank
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren